Sigrid.Ai logo

Hexio har netop indledt et strategisk samarbejde med den Singapore baserede virksomhed Sigrid.AI, der igennem det sidste års tid har leveret ’virtual executive assistant’ services internationalt til travle forretningsfolk i de tre tidszoner Singapore, København og New York.

Udviklingen

Det var udviklingen af et avanceret ’task-management-system’ og en ny platform, bygget på machine-learning, som fik Sigrid.AI til at kontakte Hexio i foråret 2017. Konceptet er en helt ny virtuel assistent løsning, som ved brug af AI, en intelligent platform og en mobil app til kunden, automatiserer og standardiserer rutine- og administrationsopgaver, så det bliver både billigere og nemmere for travle forretningsfolk at ’løsrive’ og oursource ikke-værdiskabende aktiviteter til en administrationsmedarbejder virtuelt, så de kan fokusere udelukkende på værdiskabende aktiviteter. Det der adskiller Sigrid.AI fra andre konkurrenter på markedet er, at løsningen virker på tværs af kundens kalender, rejse- og bogføringsbehov, og integrerer opgaveløsningen med en dyb forståelse for kundens præferencer.

Sigrid.Ai mobile platform stock photo