Nyheder

Hexio er officiel Google Partner

Vi har igennem længere tid gjort brugt af flere af de store Google servicen som der findes, såsom Google MyBusiness, Google Analytics, Google Cloud Console osv.

Hexio er Google Partner


Fornyligt har vi så opsat GSuite til os selv. GSuite inkludere i dag Google’s office pakke, Google Docs, Sheets, Sliders osv, ligesom at det inkludere Online filopbevaring, Gmail for Business, Google Calendar, Hangouts for Teams og mange flere services.

I den forbindelse har vi samtidig taget en certificering fra Google. Sådan en kræver et fire dags kursus hvor man bliver undervist i Googles Services, og løser en masse opgaver. Dertil har vi taget et antikorruptions- og bestikkelseskursus, for at blive Google Partner. Det betyder at vi i dag kan levere ydelser som GSuite til alle vores kunder, uden at vores kunder behøver at kende til hele opsætningen af deres GSuite.

Hexio tilbyder nu Google Gsuite


Vi er stolte af at kunne arbejde sammen med en så velrenomeret virksomhed som Google er i dag. Vi tror selv på at de produkter som Google levere er blandt de aller bedste på markedet.

Har du brug for en professionel online løsning til din virksomhed, så kontakt os og hør mere om hvad vi kan tilbyde i samarbejde med Google.

Kunne du tænke dig at vide mere om GSuite? Måske lidt om hvad du som virksomhed får ud af det så kik med her: https://gsuite.google.dk/intl/da/