En stille computer entusiast der har taget sin passion videre

Computere har altid have en ufattelig store interesse

Så længe jeg kan huske har idéen om computere, og de ting som de kan gøre for os, været en utrolig ting.

Der var en gang jeg gik rundt og troede at jeg skulle være bankrådgiver, eller noget lignende. I slutningen af folkeskolen var jeg så i erhvervspraktik som revisor – Det faldt ikke i god jord og jeg tænkte meget hurtigt “Revisor, det bliver jeg forhåbentligt aldrig”

Efter folkeskolen gik jeg direkte videre på gymnasiet, og tog en HHX på Selandia i Slagelse. Undervejs på gymnasiet var jeg meget i tvivl om hvor jeg skulle ende henne. Der var dog stadig nogle ting som i skjul viste lidt af vejen. Jeg roede en masse med computere, udskiftede selv dele når der skulle opgraderes, ligesom at jeg var blevet mobiltester for bl.a Samsung, LG og Sony – I slutningen af HHX havde jeg en snak med min uddannelsesvejleder som syntes jeg skulle kigge mere på enten Datamatiker uddannelsen eller Journalist højskolen. Fra min side stod det klart “Journalist, det bliver jeg forhåbentligt aldrig”.

Jeg begyndte derfor på Datamatiker uddannelsen, og da jeg kun var ca halvanden måned inde i uddannelsen stiftede jeg så MR Freelance. Uddannelsen gav mig et helt nyt syn på computere og de ting de kunne bruges til. MR Freelance startede med at være en virksomhed som kun udviklede hjemmesider med WordPress. Det ændrede sig gevaldigt som min uddannelse skred frem.

Siden jeg startede med at være mobiltester i gymnasiet har der skulle være fart på. I gymnasiet nåede jeg således at være mobiltester, at være arbejdsdreng for T R Varmeteknik, at være IT Administrator for Faurkilde, at være studiemedhjælper i matematik, virksomhedsøkonomi og afsætning, og langt det meste på en gang. Fra jeg begyndte på datamatiker uddannelsen stiftede jeg først MR Freelance, fik studiearbejde hos Supeo ApS som programmør og stiftede derefter Hexio IVS, igen alt sammen på en gang.

Efter uddannelsen er jeg nu begyndt som programmør hos Dinero Regnskabsprogram ApS samtidig med at jeg drev både MR Freelance, for mig selv, og Hexio IVS med tre af mine medstuderende fra datamatiker studiet.

I Juni 2019 startede jeg et nyt, TimeOps. Hele idéen bag TimeOps er at skabe Danmarks simpleste tidsregistreringssystem.

I December 2019 blev Hexio IVS og MR Freelance lagt sammen under navnet Hexio ligesom at jeg har startet et nyt projekt med navnet GoPitch, en platform hvor iværksættere og investerer kan mødes

Ufatteligt at jeg skulle have så meget af gøre med bogføring selvom at jeg aldrig skulle være revisor

Morten Ricki RasmussenPlastik Nej Tak

Mine samarbejdspartnere