Your address will show here +12 34 56 78
Nyheder

Vi har igennem længere tid gjort brugt af flere af de store Google servicen som der findes, såsom Google MyBusiness, Google Analytics, Google Cloud Console osv.

Hexio er Google Partner


Fornyligt har vi så opsat GSuite til os selv. GSuite inkludere i dag Google’s office pakke, Google Docs, Sheets, Sliders osv, ligesom at det inkludere Online filopbevaring, Gmail for Business, Google Calendar, Hangouts for Teams og mange flere services.

I den forbindelse har vi samtidig taget en certificering fra Google. Sådan en kræver et fire dags kursus hvor man bliver undervist i Googles Services, og løser en masse opgaver. Dertil har vi taget et antikorruptions- og bestikkelseskursus, for at blive Google Partner. Det betyder at vi i dag kan levere ydelser som GSuite til alle vores kunder, uden at vores kunder behøver at kende til hele opsætningen af deres GSuite.

Hexio tilbyder nu Google Gsuite


Vi er stolte af at kunne arbejde sammen med en så velrenomeret virksomhed som Google er i dag. Vi tror selv på at de produkter som Google levere er blandt de aller bedste på markedet.

Har du brug for en professionel online løsning til din virksomhed, så kontakt os og hør mere om hvad vi kan tilbyde i samarbejde med Google.

Kunne du tænke dig at vide mere om GSuite? Måske lidt om hvad du som virksomhed får ud af det så kik med her: https://gsuite.google.dk/intl/da/

0

Nyheder

Sigrid.Ai logo

Hexio har netop indledt et strategisk samarbejde med den Singapore baserede virksomhed Sigrid.AI, der igennem det sidste års tid har leveret ’virtual executive assistant’ services internationalt til travle forretningsfolk i de tre tidszoner Singapore, København og New York.

Udviklingen

Det var udviklingen af et avanceret ’task-management-system’ og en ny platform, bygget på machine-learning, som fik Sigrid.AI til at kontakte Hexio i foråret 2017. Konceptet er en helt ny virtuel assistent løsning, som ved brug af AI, en intelligent platform og en mobil app til kunden, automatiserer og standardiserer rutine- og administrationsopgaver, så det bliver både billigere og nemmere for travle forretningsfolk at ’løsrive’ og oursource ikke-værdiskabende aktiviteter til en administrationsmedarbejder virtuelt, så de kan fokusere udelukkende på værdiskabende aktiviteter. Det der adskiller Sigrid.AI fra andre konkurrenter på markedet er, at løsningen virker på tværs af kundens kalender, rejse- og bogføringsbehov, og integrerer opgaveløsningen med en dyb forståelse for kundens præferencer.


Sigrid.Ai mobile platform stock photo0

Nyheder

Hvert tredje år afholders der ICOM-CC. En stor international messe for konservatorer, arkæologer og museums folk. Messen afholder i år i København, til Hexios held. Hexio er i dag blevet registreret som officiel udstiller på deres messe som løber af stablen fra d. 4. – 8. September 2017.

Vi er glade for at få muligheden for at kunne fremvise vores system Artifacto til de mange deltagere på messen.

Årets tema er “LINKING PAST AND FUTURE”. Et emne som passer perfekt ind i vores vores tanke gang, da vi tilbyder Artifacto, et sagsstyrringssystem til konserveringsværksteder. Et system som er bygget på de nyestse teknologier og derfor ville kunne koble fortiden og fremtiden sammen.

0

Nyheder

I forbindelse med at Gudni og Morten fra Hexio følger undervisning i LEAN Startup har de været tilmeldt DM i Entreprenørskab ved Fonden for Entreprenørskab. I forbindelse med det Regionale Mesterskab i København vandt Hexio kategorien Serviceinnovation, og vandt yderligere det samlede mesterskab.

Hexio har således fået tildelt en check på kr. 10.000.- for vores præsentation, samt en indgangsbillet til finalen i København d. 1. Juni 2017


Vil du læse mere kan det gøres her eller her:

0

Top